top of page

CURSURI ADULȚI 

ONLINE
OFFLINE
TEAMBUILDING
OPEN
TEAMS

Managementul timpului

ManagementulTImpului-Ceas.jpg

La ce să te aștepți de la un curs de managementul timpului?

Managementul timpului înseamnă să te organizezi conform valorilor, priorităților proprii pentru a obține rezultate net superioare și cu mai puțin stres. 

 

Dăcă ești în căutare de soluții pentru creșterea eficienței în viața profesională și personală, atunci acest curs este pentru tine!

 

Vei avea acces la instrumente pe care să le adopți și utilizezi în viața de zi cu zi, instrumente aplicate cu mare scucces pe scară largă în lumea întreagă. 

 

Cursul interactiv se adresează oamenilor din business din mediul de afaceri românesc, care au provocari legate de planificarea timpului, cea mai perisabilă resursă de care dispunem.

Ce îți oferă un program de leadership?

În esență leadership-ul înseamnă să îți duci la îndeplinire misiunea și viziunea cu ușurință și eficiență. Înseamnă să influențezi în bine societatea, să îți pui amprenta asupra mediului, să lași ceva în urma ta. 

 

În urma acestui curs de leadership vei cunoaște și exersa comunicarea asertivă, cu empatie. 

 

Vom pleca de la principii și vom exersa punerea acestora în practică în viața personală și profesională de zi cu zi. 

 

Dacă și tu cauți o modalitate în care să te transformi în lider autentic, care să motiveze indivizi și echipe, atunci acest curs este cu siguranță pentru tine!

 

Aplicațiile inspirate din viața reală a antreprenorilor și managerilor din România vor facilita atingerea obiectivelor. 

Leadership

business-5475661_640.jpg

Managementul banilor

money-2696219_1280.jpg

Care sunt avantajele unui curs despre gestionarea bugetului?

Relația cu banii este foarte importantă pentru o viață împlinită. În funcție de cum gestionăm bugetul personal și ce obiective financiare avem, știm ce anume cumpărăm, când și cât să ne îndatorăm, cum economisim și în ce investim. 

 

În practică nu prea învățăm despre bani (nici în familie, nici la școală) și copiem mai mult sau mai puțin conștient modelele aflate în imediata noastră vecinătate. 

 

Ei bine și ”banii” se învață... te invit la curs să afli tot ce ai nevoie pentru a gestiona un buget personal și al familiei pentru stabilitate și idependență financiară. Vei afla cum să elimini risipa și cum să își educi copiii în privița banilor.

 

Principiile enunțate și cunoștințele dobândite prin exerciții diverse îți vor fi de folos și în activitatea antreprenorială sau profesională desfășurată. 

bottom of page