top of page
20211125-CatalinaDutu-ManagementulTimpului-Facebook_820x360px+SafeZone.jpg

Vineri, 15 martie 15:00 - 19:00

Sâmbătă, 16 martie: 9:30 - 18:00

10 h de curs ONLINE

maxim 15 participanți

De unde nevoia de management a timpului (Time Management)?

 

Cât de des ai spus sau ai auzit în ultima săptămână: ”Nu am timp!”?

 

Tu îți dorești să fii mereu epuizat de multitudinea de activități în care ești implicat(ă)? 

 

Știai că meriți și că se poate să ai mai mult timp? Pentru tine și pentru persoanele dragi. Pentru lucrurile importante din viața ta.

Îți dorești să afli cum să faci mai mulți bani în același timp?

 

Stresul a ajuns să facă parte din viața noastră, să fie o normalitate. De multe ori îl sesizăm când este prea târziu și când deja a produs daune iremediabile asupra organismului nostru, asupra relațiilor noastre. Cum ar fi să stăpânești un instrument care te ajută să îl elimini? 

 

Stop! Se poate și altfel!

 

 

Ați întâlnit oameni detașați, care par că trăiesc într-un univers paralel, care au timp pentru ei, sunt apreciați și admirați, au afaceri prospere și totul pare natural?  Fără stres?

Ei bine, noi toți avem 24h într-o zi. 

Oare tu cum de nu ai timp aproape niciodată, iar ei au rezultate

Cum ar fi să afli că secretul constă într-o organizare eficientă a timpului, în jurul priorităților asumate în conformitate cu propriile valori? 

 

Pentru cine este cursul de managementul timpului?

 

 

Dacă ai rezonat cu cele de mai sus, dacă ești în căutarea unei soluții utilizate cu succes la nivel mondial, dar pe care să o poți personaliza propriului tău eu, propriilor nevoi, atunci cursul de managementul timpului este pentru tine!

 

Mai exact, pentru cine este cursul, cine are nevoie de un bun management al timpului?

 • Pentru oameni de business ocupați, aflați sub presiunea termenelor limită și care doresc echilibru între activitatea profesională și personală;

 • Celor care muncesc foarte mult și nu înțeleg din ce motiv rezultatele întârzie să apară;

 • Celor care vor să facă mai mulți bani în același timp dat;

 • Celor care vor să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională;

 • Celor care sunt copleșiți de urgențe, nu reușesc să se ocupe de visele lor și vor totuși să se regăsească;

 • Celor care înțeleg efectele stresului, pe termen mediu și lung, și vor să elimine tensiunile interioare și conflictele din viața lor;

 • Celor care doresc să își organizeze timpul de acasă (din gospodărie), precum și să organizeze timpul liber.

 

Dacă ai citit până aici, realitatea este și tu poți afla reguli de gestionare a timpului… Va depinde de tine cum le vei utiliza, după ce vei urma acest curs de managementul timpului. 


Pentru cine nu este?

 

Iar dacă te întrebi totuși dacă chiar este pentru tine, poate te ajută să afli și cui nu i se adresează:

 • celor care caută să găsească și aplice ”rețete” exacte de succes în viața personală și de afaceri;

 • celor care nu sunt stresati, care au timp pentru tot ce își doresc;

 • celor care acceptă stresul ca parte din normalitate și nu vor să audă de organizarea eficientă a timpului;

 • celor convinși că nu se poate schimba nimic în viața lor;

 • celor care nu doresc să investească timp pentru a-și face timp.

 

Concret, ce conține programul de managementul timpului?

 

ATELIER 1: Relația sănătoasă cu timpul

 

Primul pas în a dezvolta o relație sănătoasă cu timpul de care dispui, este să te cunoști pe tine, să îți cunoști convingerile personale, valorile tale. Așa că în prima parte vom scoate la lumină care sunt acestea. Vom afla pentru ce anume ai nevoie de mai mult timp. 

De asemenea vom discuta despre stres, despre impactul pe care îl are asupra noastră, despre cele patru stadii ale stresului și

modalitățile optime de relaxare

Eficientizarea timpului de lucru, pe de-o parte, cât și a timpului personal, pe de altă parte este unul dintre factorii care reduc stresul cronic. 

 

ATELIER 2: Cei patru piloni ai managementului timpului 

 

Ulterior vom aborda cei patru piloni ai managementului timpului, prin exerciții și aplicații personalizate nevoilor tale de gestionare a timpului. Vom vorbi despre cum arată agenda zilnică, de unde provine stresul, cum rezolvi diversele task-uri personale și profesionale.

Vom introduce matricea priorităților și vom afla care reguli de gestionare a timpului care funcționează deja pentru oamenii împliniți.

 

ATELIER 3: Activități pentru o mai bună organizare a timpului

 

În cea de-a treia parte vom identifica acele activități care se potrivesc pentru tine într-un anumit interval al zilei pentru o mai bună organizare a timpului și creșterea eficienței personale și profesionale. De asemenea, vom identifica ce putem controla și ce anume nu, pentru a ne păstra echilibrul în fiecare situație și în fiecare zi. 

 

ATELIER 4: Principii și reguli pentru organizarea timpului

 

La final, vom trage concluziile, vei identifica ce anume este util pentru tine, care sunt regulile de organizare a timpului și ce decizi să păstrezi în viața ta. Vei pleca cu agenda pentru o săptămână, gata eficientizată și tocmai bună de utilizat. Vei ști ce ai de făcut și cum să reacționezi atunci când lucrurile se întâmplă așa cum ai planificat, respectiv atunci când vei eșua. Funcția de a te autoregla va fi un instrument, complet la îndemâna ta, în luarea deciziilor, în stabilirea priorităților, în ajustarea programului zilnic în așa fel încât să ai mai multe rezultate cu mai puține eforturi, să faci mai mulți bani în același interval de timp și cum mai puțin stres.  

BONUS: Păstrăm legătura pentru implementare

 

 

Și pentru că implementarea este extrem de importantă, îți voi fi alături pentru o perioadă de șase luni după finalizarea cursului. Vom stabili o întâlnire de o oră (online) lunar pentru a sărbători progresul înregistrat și găsirea soluțiilor pentru depășirea piedicilor care pot să apară. 

Aplicarea corectă a managementului timpului necesită timp și exercițiu. Vei beneficia de suport adecvat în această etapă.  

 

Cum am ajuns să prețuiesc timpul?

 

Și eu, ca și tine am plecat de acolo de unde nu aveam timp. Am lucrat foarte mult, uneori până la epuizare. Am ”lipsit” o bună bucată din viața mea, a familiei mele, a copiilor mei. 

Mă uitam ca la extratereștrii la oamenii care erau calmi mereu și reușeau să obțină rezultate spectaculoase fără să pară că depun efort. Eram convinsă că nu ține de mine să am mai mult timp, că știu deja să îmi organizez eficient timpul de lucru, că fac totul bine și că doar este nevoie de mai mult efort pentru a mă păstra măcar pe aceeași linie a succesului. 

Ei bine, miracolul s-a produs în momentul în care m-am oprit din a muta munții din loc pentru ceilalți. Am descoperit că pot să devin o prioritate atunci când am urmat un curs de managementul timpului.

Principiile acestuia le-am adaptat felului meu de a fi, nevoilor mele, am fost perseverentă, iar rezultatele au început să se concretizieze într-o viață împlinită.

Sunt pregătită să dau mai departe informațiile și experiența pentru toți cei care doresc să aducă o schimbare în viața lor. 

Tarif curs de Managementul Timpului: 974 lei

*Promoțiile nu se cumulează.

bottom of page